Det var her i Romsdalen, midt i Norges villeste fjellverden, at vi med stor spenning åpnet vår campingplass i 1993. Med kjente Trollveggen, Europas høyeste loddrette fjellvegg, på den ene siden og majestetiske Romsdalshorn på andre siden, er rammene rundt campingen som en sammenhengende naturopplevelse. Og så er det bare noen få minutters kjøring langs E136 ned til Åndalsnes, «Norges Tindehovedstad».

Kort vei til de store attraksjonene som bl.a Trollstigen, Romsdalseggen, Atlanterhavsveien, Mardalsfossen og flere. Rauma elv renner like forbi og mange har latt seg imponere når de vandrer turstien som starter ved campingen og følger elva oppover langs Eiafossen. Et mektig skue i vill natur, med Trollveggen midt i mot.

Under planleggingen og byggingen av Trollveggen Camping har vi hele tiden lagt vekt på å få til en idyllisk og trivelig plass, med lett adkomst til hyttene og campingtomtene, samtidig som landskapet og skogen skulle ivaretas best mulig. Ut i fra alle de positive tilbakemeldingene vi har fått i alle de åra som har gått siden vi åpnet campingen mener vi å ha lykkes. Folk trives!

Vi har selv hatt fornøyelsen av å drive plassen i alle år, sammen med gode medhjelpere i resepsjonen og på renhold. Mange hyggelige gjester fra inn- og utland har besøkt oss.

Litt skryt; for å nevne noen;

– VG: «En av Vestlandets fineste campingplasser»
– Campisternes Reiseportal: «Campingplassen med beste service i 2013»
– ADAC: «En utmerket campingplass»
– ANWB: «Erkende camping»
– Tripadvisor: 4,5 av 5
– Google: 4,8 av 5

Vi gjør hele tiden vårt ytterste for at våre gjester skal ha et hyggelig opphold hos oss.

Velkommen!